dimecres, 25 de juny del 2014

20140620 divendres Mas Roselló.



Situat a Rafel de Casanoves, 23 de Tarragona, 977 241 828 tancat diumenges nit i dilluns roman@masrosello.com.

20140620 divendres Mas Roselló.

http://www.masrosello.com


 







Tenim l’estiu a tocar i a més fa dies que no ens veiem amb els amics i amigues de Tarragona. Per celebrar l’arribada de l’estiu hem decidit anar a sopar a Mas Roselló, ja que allí hi treballa la germana de l’Uri i ens han dit que es així una mica “chill out”.
La història de Mas Roselló: l’any 1994 en Lluís i l’Avelina es proposen iniciar un nou repte agermanat amb el ja conegut restaurant “La Caleta”, regentat per ells mateixos des del 1986. Aquest repte va ser la creació d’un nou espai gastronòmic situat en una finca colonial del segle XIX, tot mantenint el seu estil tant en l’interior com en els jardins que l’envolten. Després de dos anys de lluites amb ciments, fustes, pintures i demés, obre les portes el Mas Roselló. Al llarg d’aquests 15 anys de vida, el restaurant ha anat evolucionant fins adoptar una cuina on els productes de temporada prenen protagonisme.
Quedem per sopar a les 21.30, però arribem una mica abans i fem un aperitiu al jardí. El jardí amb sofàs, tauletes baixes, llums indirectes, espelmes, petits detalls de decoració, et transporta a una ambient relaxat i tranquil que et convida a conversar sense preses ni estridències.
Es fa hora i ens seiem a un racó del jardí, on hi ha un espai per a les 6 cadires i una taula no molt alta, ells li diuen la gàbia, i es perquè sembla una gàbia gran de moixons, però sense reixes. Amb unes teles de dalt a baix que fan de mosquiteres, però que estan recollides a les verticals de l’habitacle.

 







MENÚ TAPES CHILL OUT
Paperina de sonsu
 “Gazpacho” amb maduixots i cireres
 “Nachos” amb guacamole
Carpaccio de tonyina amb tomàquet confitat
Crepe d’escalivada i seitons
Croquetes de pernil ibèric
Coulant de formatge brie amb comfitura de pètals de rosa
Bacallà arrebossat amb pa de romesco
Hamburguesetes de bou amb formatge gouda i ceba confitada
Bodega: Solà Fred (Jove D.O. Montsant)
Menú: 32€/ persona (IVA, postre, cafè i vi inclosos)

Bodega: 
Tipo:
Variedades:
Color paja brillante. Refrescante y cítrico, con aromas de melocotón, pomelo con toques maduros. Ligero y suave. Postgusto medio, con volumen. Blanco elegante y moderno

El sopar va estar molt bé, tot en general, el menjar, el lloc, el vi. Va ser una gran descoberta. 
Es per tornar-hi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada