20130831
Restaurant Hotel Imperial Tarraco
A la
vista ja està el mes de setembre. Es com un principi. Comença una temporada, la
2012-2013; futbol, cole, radio... Tenim davant nostre un període per estrenar.
És començar una llibre nova amb totes les fulles en blanc, ara hem de fer bona
lletra!
Es
difícil relacionar els gustos amb els gustos amb els records, saps que ho
coneixes, però costa molt encaixar-los dins la memòria..
Vam
anar a donar un tomb per Tarragona, Rambla Nova, Balcó del Mediterrani, passeig
Sant Antoni.... i a l’hora al restaurant.
El
restaurant està ubicat a l’hotel Imperial Tarraco, la porta d’accés és pel
passeig de les Palmeres. Dissabte hi havia boda, per tant vam passar entre mig
dels convidats que estaven fent l’aperitiu a la terrassa de l’hotel.
El
restaurant és ampli, les taules també ho són. Els cambres anaven vestits amb
pantalons, camisa i armilla de color negre i corbata roja. Molt correcte amb el
tracte però distants (muy profesionales). Es tot una mica massa estirat però
sense ser elegant.
Ens
porten la carta. On podem escollir entre menús i carta. Optem per fer el “menú
platillos”
Bunyols
de bacallà, croquetes de carn, pernil ibèric, amanida de tomàquet i mozzarella,
canalons de capo amb metxamel de ceps, aus de pagès estrellats, saltejat de
calamarsets amb verduretes i de postres petits fous.
Per
beure un raimat: Castell de Raïmat. Chardonnay Barrica.
DO
Costers del Segre.
Varietat
Chardonnay 100%
Nota
de tast: chardonnay de color groc pàl·lid amb matisos daurant, amb una gran expressió
varietal. Fruites tropicals, amb intenses aromes de poma i préssec, troben
l’equilibri prefecte amb la barrica. Els gustos torrats de vainilla i caramel
generats durant la fermentació a la barrica i la seva posterior criança, fan
d’aquets producte un vi elegant, intens, ampli i amb unes notes a mel que
demostren la seva subtilesa i finor.
És un
sopar que no passarà a la història, ni be ni malament, ni car ni barato. Per
tornar-hi? No es pot tancar mai cap porta, però tampoc el recomanaria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada