dilluns, 22 de juliol del 2013

20130719 Can Solé. Cambrils


20130719 Cambril

Són les 7 de la tade i marxem cap a Cambrils, en busca de la fresqueta del mar.

Passegem per la vora de la platja, tot comentant la notícia del dia: Tito Vilanova ha recaigut de la seva malaltia i deixa de ser l’entrenador del Barça.

El sol va caient per darrera de les muntanyes i el bullici de gent, amunt i avall canvia. Fa una estona era gent de platja, ara ja comencen a veure’s els primers vianants vestits per a la nit.

Busquem, entre les mil possibilitats gastronòmiques que ofereix Cambrils, i entrem al restaurant de hotel Can Solé Ramon Llull, 19-21 43850 Cambrils Tarragona telf. 977 36 02 36. Molt cèntric, prop de la platja. En presentem a un local ampli, amb quadres de nusos mariners a les parets, aire condicionat on ens fan seure a una taula de 4 per a natros dos.

Ens ofereixen la carta i optem per fer una mariscada per compartir.

El primer que ens serveixen son canyuts, musclos i cloïsses a la brasa en un rajolí d’oli.

El pa que ens van servir estava una mica sec, com si fos molta estona que estes tallat.

El següent que apareix
a la taula, retirant prèviament les crostes del que ens havíem cruspit i en plats nets, van ser unes gambes, caragols de mar, percebes, bou de mar, i una mena de caragolets, bons, però no se com s’anomenen, i per últim ens ve una llagosta, acompanyada tota ella d’uns escamarlans i llagostins.


Hi havia dues salses (romesco i all-i-oli) per combinar en totes les viandes servides. Hi havia marisc que passava per la salsera i altre que entrava a la boca tal qual. Tant d’una forma com de l’altra estava tot molt bo.

El que sí que té la mariscada és que és molt divertida i entretinguda de menjar i això la fa ser un sopar molt agradable.
Per beure vam fer un Blan Pescador:Vi d’agulla blanc sec Varietat: Macabeu (60%), Parellada (20%), Xarel·lo (20%).Elaboració: Fermentació natural. Criança:Vi jove. Graduació: 11,5% vol. Sucres residuals:  4g/l. Acidés total:3,5 -5g/l (a.s.). Acidés volàtil: Inferior a 0,70 g/lSO2 total:Inferior a 200 mg/l. Tipus d’ampolla: Rhinalta, color verd, 75 cl. Nota de cata: Poc color, lleugera tonalitat groc verdós, molt pàl·lid i brillant. Aromàtic, lleugerament afruitat i delicadament vigorós.
Tot per 56,46€
El resum del sopar és que sembla que anar a fer una mariscada és deixar-te un ull de la cara, però al restaurant Can Solé de Cambrils és un sopar que no és cap preu de burro.
Una mariscada al año no hace daño!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada