dijous, 18 de juliol del 2013

20130705 Restaurant Cócula (Tarragona)


20130705 Restaurant Cócula (Tarragona)

Restaurant ubicat a l’Hotel Urbis de Tarragona  (Tel. de reservas: 93 363 63 63 Tel. de información del hotel: 977240116Fax: 977243654 Email: info@hotelurbis.com Personalmente, en la dirección:Plaza Corsini, 10 - 43001 TARRAGONA (Tarragona)) que disposa d’una terrassa d’estiu que és on natros hem fet la reserva.

La idea de fer la reserva a la terrassa ve donada a dos fet: el primer es descobrir una panoràmica diferent de Tarragona, des de d’alt. I l’altra cosa és que per ser una de les nit que fan focs a la ciutat els vorem des d’una altra perspectiva a més a més d’estar sopant.


El menú es tancat, on pot escollir 3 entrants d’entre 4 per compartir  i 1 segon de tres possibles. A més entra la beguda, tant de l’aperitiu com del sopar.

Ens porten al terrat i les vistes no són lo que m’havia imaginat. Tot i ser un lloc elevat no ho és el que més del seu entorn i per tant et quedes a la mateixa alçada o menys que els altres edificis, fent que la visió que tens no és gens panoràmica. Això si, et deixa veure perfectament com va caient la nit a la ciutat.

A la terrassa hi ha taules preparades per a més començalls, però natros som els primer en arribar. El mobiliari es de fusta, tipus jardí, en taules bastants petites per encabir tots els estris del sopar (plats, gots, coberts, ampolla....)





Ens venen a preguntar que volem per beure i demanem dos vermuts. Però tarden una eternitat en servir-los.

Ens porten l’aperitiu, una barreja de panís, cigrons i altres viandes saladetes i un plat de pernil.

Al veure el plat de pernil, Josep va demanar si era possible acompanyar-lo amb una mica de pa. I si, era possible, però van tornar a tardar molt per portar el pa.

El pernil no era de la millor qualitat, semblava el pernil de super que et venen a talls envasats, però a més del que fa dos dies que ja tens per la nevera.

Com a primer vam escollir minicanalos i carpacció de presa ibèrica en salsa blanca de foia, coca de sardines de Tarragona i escabetx suau de tonyina de Tarragona amb cloïsses i musclos. El millor dels tres va ser la coca.

De segon vam optar per filet de vedella tendra. I la nostra sorpresa va ser descobrir que l’interior del filet estava fred. Fred de nevera!!!! Horror

Els postres, després d’una altra eternitat, crema de mango.

Els focs els vam veure bé, encara que és un espectacle que s’ha de veure de més a prop per poder gaudir de llum i soroll al mateix temps, i des d’on estàvem primer veiem el foc, i als 3 o 4 segons sentíem el tro.

Encara no he parlat del vi, i estic dubtant de si fer-ho o no.




Quina pena el vi!

A la zona que estem de vins en què relació qualitat preu del producte està molt bé, ells, els del restaurant, ens van servir un vi, d’una DO propera, que per ser un menú del que vam pagar 29 € , el vi feia pena.




 
 
El resum del sopar és que no hi havia res que estes a l’alçada del preu. Realment no cal que hi aneu. Et pots gastar 29 € per persona a qualsevol altre lloc, on estaràs més ben atès i menjaràs molt millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada