dijous, 18 d’abril del 2013

20130331. 31 de març, canvi d'hora. Diumenge de Pasqua.


31 de març Diumenge de Pasqua
Han canviat l’hora. Ja estem a l’horari d’estiu. Però com és Diumenge de Pasqua no importa molt, encara tenim 1 dia més per a l’adaptació.
Ens hem quedat a casa, Josep té d’estudiar, però hem decidit que anirem a dinar a algun lloc de la costa. Sol-ric.
Hem fet una petita passejada fins a la platja i a dinar.
El restaurant Sol-ric (carrer Via Augusta, 157 43007, Tarragona
977 23 20 32) és un restaurant on sembla que la petjada del temps els ha deixat tocats, però no enfonsats. Es un local espaiós; una antiga masia; amb terrassa, tovalles de roba, mobiliari d’estil castellà, llums de sostre que recorden a les il·luminacions en espelmes.
Esperes que de qualsevol racó aparegui Ala Triste, però el que apareixen són cambres, dels segle XXI, amables atents i agradables.




La carta amb un ordre peculiar, on pots trobar, amanides, marisc, peix, arròs i una mica de carn. Els vins de la zona i variats.

A moment de seure’t, ja t’han portat un plateret amb uns aperitius, fuet, pa, olives i salses per sucar amb el pa, en això ja et tenen a la butxaca, el temps d’espera passa millor si estàs distret amb alguna cosa que picar. Demanes per beure i al moment ja tens les cerveses a la taula, acompanyades de la carta.
Pots triar el que menjaràs fent un beure. Natros, per compartir, vam triar uns musclos i calamars i després una paella marinera. Els musclos no estaven en el seu millor moment, però eren comestibles. Els calamar molt bons a l’igual que la paella. Per beure, avui excepcionalment i que no serveixi de precedents, aiuga, bé també va caure una cervesa.
No vam fer postres.
Tot ens va costar 57,20 €.

Segur que hi tornarem un altre dia, segurissim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada