dilluns, 22 d’abril del 2013

20130412 Divendres, avui soparem a Reus


12 d’abril de 2013, divendres.
Una setmana dura de feina. Problemes, mal de caps i altres derivats del dia a dia laboral, res que no es pugui solucionar. Josep ho ha tingut més difícil, més problemes. I per compensar-nos hem decidit anar a fer un mos fora. És divendres!!!
Hem anat a Reus. I entre l’oferta culinària que ens ofereix la capital del Baix Camp hem optat per anar a “Més que tapes”.
És un lloc que es troba al c. Santa Anna, 20 Tel. 977340224, Reus, on hi han 10 o 12 taules arrenglerades a un local de parets blanques en pissares on exposen els seus productes. Es, o em recorda una casa de menjars. Bona acollida, pendents del client, racions generoses, on igual pots demanar ½ tapa com fer un sopar complert.
Vam arribar i ens vam esperar, perquè ho tenien ple. Mentre vam fer una canya i vam donar un cop d’ull a la carta.

 

Ens acompanyen a la taula i demanem el sopar: calamarson a l’andalusa, mitja de musclos, taula de formatges i una hamburguesa.
Per beure una ampolla de Bruberry. “Celler: Portal del Montsant SL C/ Dalt, 74 43775 Marçà
Telèfon: 977178486
Telèfon: 649177067
Tipus: negre
 
 
 
Varietats: carinyena (samsó) garnatxa negra, syrah
Color granat, nítid i brillant. Notes de roses i fruits vermells silvestres, amb el contrapunt d'especiats suaus. Gran intensitat. Aromes de terres i de frescor provinent de prats i herbes provençals. En boca presenta estructures d'aires sedosos. Gelatines de cireres i groselles, mores, nabius i fruites del bosc De traces pulcres que atresoren elegància, domina en boca la persistència de la frescó”
 
I els cafès. Tot per 52,75€. Barato no ho és, però tot esta molt, però que molt bo. I el vi, espectacular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada